Un dels plaers per als sentits, a les Terres de l’ Ebre, passa per visitar la Pastisseria NOA. A Roquetes (Tarragona) una joia a l’abast de la mà.

Fruits del bosc, sucs naturals, llavors amb closca, tiges tubercles, essències naturals, flors comestibles, extractes, concentrats i aromes provinents del Parc Natural dels Ports de Caro; gourmet amb Denominació d’Origen i amb arrels.

Olis Can Catala - oli d'oliva verge extra de proximitat - Pastisseria NOA

Amb l’artesania com a carta de presentació “tot es fa possible”. Si li afegim productes naturals, frescos i de temporada l’experiència esdevé un estímul. L’excel·lència, un mestratge a la mà de ben pocs.

 

Imaginació innata, naturalitat, simpatia, esforç, dedicació, simplicitat, alegria, compenetració, il·lusió, creativitat, dedicació, valentia, enginy, teoria i pràctica, observació, ….

Mones, menjar blanc, panellets, pastissets, tortell de reis, panettone, pastissos, pastissos per nuvis, mouse, pa …. tot una excusa per visitar-ho.

 

 

L’ oli d’oliva verge extra de proximitat d’ Olis Can Català entra a la Pastisseria NOA.

 

Res més llaminer  per a Olis Can Català que l’oli d’oliva verge extra i de proximitat entri en aquest món de fantasia feta realitat.

Tota una expressió de sensacions equiparable al tast d’un oli amb arrels.

Una immersió dins del petit mon dels records.

Un producte, l’oli, del que ha gravitat  la vida de la gent de les Terres de l’Ebre, al llarg dels darrers dos segles.

Un regal, l’oli d’oliva verge extra de proximitat, ideal per compartir i donar a conèixer una forma de sentir i entendre l’entorn i les tradicions.

Envasat en llaunes permet anticipar-ne la compra i no deixar passar l’ocasió d’acontentar als que més estimem.

Una forma d’establir complicitats.

 

Chapeau pour la “petite” pâtissière de la Pastisseria NOA.

 

La trobareu a l’ Avinguda Ports de Caro nº 19 de Roquetes.