El Veredictas d’Olis Can Català certifica l’excel·lència als International Graphic Design Awards (IGDEA ) 2017 “for the best packaging”.

Amb el reconeixement de l’oli d’oliva verge extra de Can Català als Veredictas International es certifica l’oli al standard d’excel·lència al costat de  productes de tan llarga tradició com el rom, la ginebra, el vi i la cervesa. Una molt bona notícia per al consumidor final així com per al sector.

La Selecció als Veredictas d’un suc natural ha representat un doble esforç. En primer lloc en comprendre la complexitat i riquesa d’un producte natural, en aquest cas l’oli d’oliva i en segon lloc per la dificultat per abstraure la essència a transmetre.

El Veredictas als International Graphic Design Awards pel packaging d’ Olis Can Català ve de la mà de l’estudi de disseny gràfic Meteorito Estudio.

El Veredictas no ha caigut per art de màgia: ha vingut de la mà de l’estudi de disseny gràfic Meteorito Estudio.

Valorem especialment la feina del disseny de la marca i la del packaging portat a terme per Meteorito Estudio (estudio de diseño gráfico en Valencia).Olis Can Catala - Veredictas- Certificated

Eva Guadalupe ha sabut bussejar, trobar, sintetitzar i transmetre el missatge i Fede Reyna ho ha enfocat i canalitzat gestionant en tot moment el tempo del projecte per a que el packaging hi convergís.

L’aposta d’ Olis Can Català pels olis d’oliva verge monovarietals i autòctons de la comarca del Baix Ebre i la forma amb que Meteorito Estudio ho ha enfocat ha resultat clau per Veredictas.

Idees i capacitat per absorbir-ne de noves, capacitat de treball, treball en equip i professionalitat han estat les bases sòlides per l’ excel·lència als International Graphic Design Awards 2017 “for the best packaging”.

 

Realment un premi compartit com ho pot arribar a ser el compartir l’ oli d’oliva verge extra Can Catala a les nostres taules.